Omdömen 2022

Jag har fått en del positiva omdömen om denna webbplats, vilket är mycket glädjande och för vilket jag är mycket tacksam. Nedan följer några av dem.

Beräknad läsningstid: 10 minuter

Ett urval källor

Omdömen om webbplatsen rogersmagasin.com
Webbplatsen rogersmagasin.com får många positiva omdömen.

2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023

Tillbaka till toppen av sidan


2022

December

28 december 2022

Kreigh’s Comics

Kreigh Collins’ illustrations of ”Christmas in Many Lands,” as featured on a wonderful Swedish comics blog — Merry Christmas!

Kreigh Collins Appreciation Page


25 december 2022

Tom Mix (1953-54)

Roger has written extensively about the Tom Mix comic book series (and so many others) on his remarkable website…

Brian Collins

14 december 2022

Jag tycker din sajt är kanonbra.

John Bergbom


Wash Tubbs och Captain Easy

1 december 2022 Facebook: Forum för seriefolk

Wash Tubbs och Captain Easy Många fina bilder och mer info för den som vill veta mer.

Ingemar Bengtsson

Tillbaka till toppen av sidan


November

23 november 2022

Vilket gediget arbete du gjort med sidan, imponerande!

Mats Boström


18 november 2022 Facebook: Forum för seriefolk

Mycket bra sajt! Perfekt för nostalgiker att ta del av. 🙂

Mats Jonsson


18 november 2022

Jag tycker att sajten verkar väldigt genomarbetad. Ett imponerande arbete!

Nisse Lindberg


16 november 2022

Skoj att se att Frisco Kid fanns med, en kär serie från SvD och egen tidning. En bra tecknad, skoj/spännande serie.

Bengt Forsberg


16 november 2022 Facebook: Forum för seriefolk

Gasoline Alley. Som vanligt ett bra ställe att läsa vidare på.

Ingemar Bengtsson


13 november 2022

Jag tycker att det är en trevlig hemsida du har, jag besöker den då och då.

Roger Mattsson

Tillbaka till toppen av sidan


Oktober

20 oktober 2022

Ojojoj, imponerande vilket jobb du lägger ner, måste ha ett brinnande intresse för serier! 

Ann-Britt


19 oktober 2022

Snyggt jobbat, som vanligt, med Dubbelklassikerna, heltäckande och intressant. Och Cisco/Frisco Kid, det är en evig favorit! 

Jan-Ola Sjöberg


6 oktober 2022

Snyggt, verkligen en intressant sida du har.

Leonard Karlsson

Tillbaka till toppen av sidan


September

19 september 2022

Hej ! … nu när jag hittat din trevliga websida kommer jag att bli en återkommande besökare för att som du, antar jag, njuta lite nostalgi.

Björn Tegnell


11 september 2022

Jag har varit inne på din sajt flera gånger. Mycket intressant sida. Bra jobbat 👍 

Roger Mattsson


5 september 2022

Såg din sida. Kul med nördiga samlare.

Fredrik Broberg


Joe Kubert

4 september 2022 – i Facebook-gruppen ”Kvällens serietidning

Gedigen artikel om Joe Kubert! Jättebra, finns inget att tillägga här ! 👍💥🌟

Alexander Guitart

Tillbaka till toppen av sidan


Sommaren 2022

10 augusti 2022 – i Facebook-gruppen ”Forum för seriefolk

Jag kan rekommendera alla att gå vidare till Rogers sida för mer information. MASSOR av mer information, närmare bestämt!

Ingemar Bengtsson


3 augusti 2022

Jag var in på din hemsida och kikade – mycket roligt att se! 

Jim Lundberg

1 augusti 2022

Det du skriver är mycket viktigt. Jag ser ofta konst i äldre tidningar. Läste en gammal serie i X9 där de bad om ursäkt för att den var så slarvig. Ett tidsdokument i sig, som motivera publiceringen. Ditt upplägg är genomtänkt och fascinerande.

Björn Wiksten


19 juli 2022

Men häftig hemsida! Jag ska in och läsa mer 🙂

Dennis


20 juni 2022

Vilken trevlig site! Personligen är Fantomen min favorit och skapade till och med ett spel baserat på honom nyligen. Men jag har så fina starka minnen av att läsa mammas gamla Dennis-tidningar i det mindre formatet som jag tror gavs ut på 60-talet, det känns som att den visade den glamoräsa fina delen av USA som man hoppades att det skulle vara där i deras förorter.

Mikael Lyck


16 juni 2022

Intressant hemsida du har! Bra jobbat!

Martin Axelsson

Tillbaka till toppen av sidan


Våren 2022
Maj

22 maj 2022

Vilken rolig sida, ska kika lite ikväll på gamla serier, tack!

Johan


20 maj 2022

Tack Roger för de fina orden om boken Eldslandet och södra Chile, och kul att du gillade den!

Reinhold Skoglund 


17 maj 2022

Din webplats ser alldeles utmärkt ut, väldigt omfattande och snygg design, vi kan inte hitta något att anmärka på. Tack så mycket för att du ökar Lenas närvaro på nätet.

Anders Liljeborg


17 maj 2022

Tack för att du lade in Jycken, den ligger mig särskilt varmt om hjärtat.

Christina Alvner

16 maj 2022

Vår sköna serievärld Det var då ett gediget forskningsarbete du har åstadkommit. Roligt att återse alla gamla bekanta. Jag hittar inga svagheter eller osanningar i din text om mej. Bara fakta. Bravo!

Gunna Grähs


13 maj 2022

Vår sköna serievärld på sajten är verkligen toppen! Är otroligt imponerad (minst sagt) av den research som du har lagt ner som vanligt – och snyggt presenterat är det också!

Erik Sundström


8 maj 2022

Jag skickade länken om Toonder till min storsamlarvän i Holland och han var vederbörligen imponerad av ditt fina jobb!

Magnus Magnusson

6 maj 2022

Snyggt jobb med James Bond-serien. Mycket väldisponerat och bra faktainnehåll. Jag är imponerad av ditt sätt att presentera all fakta i sådan logisk ordning.

Björn


1 maj 2022

Vilken fantastisk sammanställning om James Bond. Stort tack!!! Jag prenumererade på den svenska tidningen under många år och har dem fint samlade i en kartong. Det är ett otroligt gediget arbete du gör med din sajt. Så imponerande. Vilken fin sammanställning för alla intresserade. Bravo!!!

Helén Vedlé

Tillbaka till toppen av sidan


April

21 april 2022

Stort och imponerande arbete och jag har skickat länken Marten Toonder till en vän i Holland!

Magnus Magnusson


10 april 2022

En imponerande sajt du driver! Satt en stor del av natten o läste sida efter sida…

Jan-Ola Sjöberg

7 april 2022

Intressant hemsida. Mycket Intressant läsning 🙂

Carina


6 april 2022

Din ambition är imponerande.

Olle Dahllöf


4 april 2022

SerieNytt Tjusigt!

Stellan


3 april 2022

Hej, kul att läsa din text om SerieNytt och alla dess gamla serier! Intressant det där med Bob Colt, där ser man hur populärt det var med autentiska cowboystjärnor från filmduken som blev seriefigurer.

Jan-Ola Sjöberg

Tillbaka till toppen av sidan


Vintern 2021-22

25 mars 2022

Jag tycker att du gör ett jättejobb med att lyfta fram tecknade serier.

Björn Harnby

15 mars 2022

Jag upptäckte din sajt först härom dagen när jag letade efter material om Marten Toonder/Tom Puss. Väldigt imponerande material som jag är mycket tacksam för. Sen har jag bläddrat lite här och var, och eftersom jag är seriefan sedan tidig ålder (började läsa Kalle Anka när jag var i fyra-femårsåldern – kring 1950 – och upptäckte Läderlappen när jag var sju-åtta; plus massor av andra titlar under årens lopp) inser jag att här finns massor av texter (och bilder) som jag kommer att ha stor glädje av. Tack!

Mats Linder


13 februari 2022

Kul med antikrundan. Mandrake också, har läst den innan. Tändsticksaskarna känner jag igen från en samling träaskar som jag kom över i tonåren. Tyvärr tog jag ur tändstickorna då min syster var liten och klåfingrig.

Johan Forsberg


30 januari 2022

Nu har jag tittar genom din sajt och jag måste säga att den blev perfekt! Som sagt, en toppensajt som jag kommer att besöka ofta!

Michael


28 januari 2022

Great work, I admire your industriousness!

Brian Collins

25 januari 2022

Vilken bra sajt, imponerande! Kollade på Illustrerade klassiker.

Leif Åhlund


22 januari 2022

Oj vad roligt att du har en sajt om serietidningar 😀👍

Anders


12 januari 2022

Jag älskar din sajt!!! Vad roligt att bli hänvisad till en svensk sida, vad man än söker efter… Jag gillar allt du har!

Michael Sergej Helgesson


6 januari 2022

Tack för en matnyttig och välskriven sida!

Tomas Ljung

Tillbaka till toppen av sidan


2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023


Lämna gärna själv ett eget omdöme. Omdömen kan lämnas antingen genom att använda kontaktformuläret nedan eller i kommentera-fältet nederst på sidan.

Tillbaka till toppen av sidan


Ett urval källor:
Seriewikin

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.