Om Rogers Seriemagasin

Rogers Seriemagasin (rogersmagasin.com) är ett seriefanzine på internet, som skapats av seriekännaren och serietidningsförläggaren Roger Schaeder.

I Rogers Seriemagasin finns det artiklar och blogposter om serier och serieskapare från den gyllene serieålder under 1900-talet när serierna växte fram som ett populärt underhållningsmedia, inte minst bland ungdom.

Om Rogers Seriemagasin: Sajten är producerad av Roger Schaeder som under åren samlat på sig en del kunskap om tecknade serier
Tecknade serier och andra titlar.

Sajten skriver och berättar om humorserier, äventyrsserier, västernserier, detektivserier, serieskapare, skämttecknare, serietidningar, seriealbum och andra publikationer, serieförlag etc.

Om Rogers Seriemagasin: Sajten är producerad av Roger Schaeder som under åren samlat på sig en del kunskap om olika serieskapare
Serietecknare, skämttecknare och manusförfattare.

Sajtens artiklar är illustrerade, med hänvisningar till sajtens källor.

Förutom artikelunderlaget bidrar blogposterna till att bredda ämnesområdet, genom belysning av mindre kända eller udda ämnen i relation till huvudartiklarna.

Jag, Roger, som producerar detta har under åren som seriesamlare och serietidningsutgivare samlat på mig en del kunskap om serier. Och jag har även en del publikationer som jag dels samlat på, eller själv producerat, och som jag här presenterar.

Jag kan tänka mig att sälja en del av de serier jag presenterar, så du som läser detta kan om du vill köpa eller buda. Annars är du välkommen att bara att ta del av den information om seriepublikationerna, serierna och serieskaparna jag kan dela med mig av.

Roger Schaeder

Tillbaka till sidans topp


Integritetspolicy
Cookies/kakor

2 tankar om ”Om Rogers Seriemagasin”

  1. Mycket bra och intressant hemsida om de goda gamla serietidningar från förr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.