Omdömen

Jag har fått en del positiva omdömen om denna webbplats, vilket är mycket glädjande och för vilket jag är mycket tacksam. Nedan följer några av dem.

Beräknad läsningstid: 2 minuter

Ett urval källor

Omdömen om webbplatsen rogersmagasin.com
Webbplatsen rogersmagasin.com får många positiva omdömen.

2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023


2023

5 februari 2023

Det jag sett av sidorna så är sajten mycket bra som den är.

Anonymt enkätsvar


1 februari 2023 Facebook-gruppen NAFS(k)

Tack för att jag fick korn på din intressanta seriesida!! Missat tills nu!

Jan Ahlgren

Tillbaka till toppen av sidan


Januari

27 januari 2023

Tack för en informativ hemsida om serier, verkligen uppskattat!

Håkan Lejonkula


25 januari 2023

Jättefin sida!

Tradera-signaturen ”Pelikan1965”, Båstad


24 januari 2023

👍

Madde


24 januari 2023

Tittade på sidan! Har du utformat den så fint? Bra jobbat!!! 🤩

Tradera-signaturen ”Nybeg”, Ösmo


12 januari 2023

Vi på Tanja Virtanen-arkivet i Göta (5 mil norr om Göteborg) är glada att ha upptäckt dina intressanta och sakkunniga artiklar i Rogers Seriemagasin och ser fram emot att titta in och läsa emellanåt.

Anneli Fransson


10 januari 2023

To my surprise I discovered your excellent website with Swedish information about Marten Toonder and the history of the Tom Puss stories. What a wonderful work you have done in presenting the history of Marten Toonder and the Tom Puss tales in Sweden!

Erik van Veen


3 januari 2023

Bra jobbat!! Snubblade över din sajt för första gången typ förra veckan när jag letade efter info om Williams förlag.

Joakim Johnsson

Tillbaka till toppen av sidan


2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023


Lämna gärna själv ett eget omdöme. Omdömen kan lämnas antingen genom att använda kontaktformuläret nedan eller i kommentera-fältet nederst på sidan.

Tillbaka till toppen av sidan


Ett urval källor:
Seriewikin

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.