Omdömen

Jag har fått en del positiva omdömen om denna webbplats, vilket är mycket glädjande och för vilket jag är mycket tacksam. Nedan följer några av dem.

Beräknad läsningstid: 12 minuter

Ett urval källor

Omdömen om webbplatsen rogersmagasin.com
Webbplatsen rogersmagasin.com får omdömen.

2019 | 2020 | 2021 | 2022


2022

19 september 2022

Hej ! … nu när jag hittat din trevliga websida kommer jag att bli en återkommande besökare för att som du, antar jag, njuta lite nostalgi.

Björn Tegnell


11 september 2022

Jag har varit inne på din sajt flera gånger. Mycket intressant sida. Bra jobbat 👍 

Roger Mattsson


5 september 2022

Såg din sida. Kul med nördiga samlare.

Fredrik Broberg


Joe Kubert

4 september 2022 – i Facebook-gruppen ”Kvällens serietidning

Gedigen artikel om Joe Kubert! Jättebra , finns inget att tillägga här ! 👍💥🌟

Alexander Guitart


10 augusti 2022 – i Facebook-gruppen ”Forum för seriefolk

Jag kan rekommendera alla att gå vidare till Rogers sida för mer information. MASSOR av mer information, närmare bestämt!

Ingemar Bengtsson


3 augusti 2022

Jag var in på din hemsida och kikade – mycket roligt att se! 

Jim Lundberg


1 augusti 2022

Det du skriver är mycket viktigt. Jag ser ofta konst i äldre tidningar. Läste en gammal serie i X9 där de bad om ursäkt för att den var så slarvig. Ett tidsdokument i sig, som motivera publiceringen. Ditt upplägg är genomtänkt och fascinerande.

Björn Wiksten


19 juli 2022

Men häftig hemsida! Jag ska in och läsa mer 🙂

Dennis


20 juni 2022

Vilken trevlig site! Personligen är Fantomen min favorit och skapade till och med ett spel baserat på honom nyligen. Men jag har så fina starka minnen av att läsa mammas gamla Dennis-tidningar i det mindre formatet som jag tror gavs ut på 60-talet, det känns som att den visade den glamoräsa fina delen av USA som man hoppades att det skulle vara där i deras förorter.

Mikael Lyck


16 juni 2022

Intressant hemsida du har! Bra jobbat!

Martin Axelsson


Maj

22 maj 2022

Vilken rolig sida, ska kika lite ikväll på gamla serier, tack!

Johan


20 maj 2022

Tack Roger för de fina orden om boken Eldslandet och södra Chile, och kul att du gillade den!

Reinhold Skoglund 


17 maj 2022

Din webplats ser alldeles utmärkt ut, väldigt omfattande och snygg design, vi kan inte hitta något att anmärka på. Tack så mycket för att du ökar Lenas närvaro på nätet.

Anders Liljeborg


17 maj 2022

Tack för att du lade in Jycken, den ligger mig särskilt varmt om hjärtat.

Christina Alvner


16 maj 2022

Vår sköna serievärld Det var då ett gediget forskningsarbete du har åstadkommit. Roligt att återse alla gamla bekanta. Jag hittar inga svagheter eller osanningar i din text om mej. Bara fakta. Bravo!

Gunna Grähs


13 maj 2022

Vår sköna serievärld på sajten är verkligen toppen! Är otroligt imponerad (minst sagt) av den research som du har lagt ner som vanligt – och snyggt presenterat är det också!

Erik Sundström


8 maj 2022

Jag skickade länken om Toonder till min storsamlarvän i Holland och han var vederbörligen imponerad av ditt fina jobb!

Magnus


6 maj 2022

Snyggt jobb med James Bond-serien. Mycket väldisponerat och bra faktainnehåll. Jag är imponerad av ditt sätt att presentera all fakta i sådan logisk ordning.

Björn


1 maj 2022

Vilken fantastisk sammanställning om James Bond. Stort tack!!! Jag prenumererade på den svenska tidningen under många år och har dem fint samlade i en kartong. Det är ett otroligt gediget arbete du gör med din sajt. Så imponerande. Vilken fin sammanställning för alla intresserade. Bravo!!!

Helén Vedlé


April

21 april 2022

Stort och imponerande arbete och jag har skickat länken Marten Toonder till en vän i Holland!

Magnus Magnusson


10 april 2022

En imponerande sajt du driver! Satt en stor del av natten o läste sida efter sida…

Jan-Ola Sjöberg


7 april 2022

Intressant hemsida. Mycket Intressant läsning 🙂

Carina


6 april 2022

Din ambition är imponerande.

Olle Dahllöf


4 april 2022

SerieNytt Tjusigt!

Stellan


3 april 2022

Hej, kul att läsa din text om SerieNytt och alla dess gamla serier! Intressant det där med Bob Colt, där ser man hur populärt det var med autentiska cowboystjärnor från filmduken som blev seriefigurer.

Jan-Ola Sjöberg


Vintern 2021-22

25 mars 2022

Jag tycker att du gör ett jättejobb med att lyfta fram tecknade serier.

Björn Harnby


15 mars 2022

Jag upptäckte din sajt först härom dagen när jag letade efter material om Marten Toonder/Tom Puss. Väldigt imponerande material som jag är mycket tacksam för. Sen har jag bläddrat lite här och var, och eftersom jag är seriefan sedan tidig ålder (började läsa Kalle Anka när jag var i fyra-femårsåldern – kring 1950 – och upptäckte Läderlappen när jag var sju-åtta; plus massor av andra titlar under årens lopp) inser jag att här finns massor av texter (och bilder) som jag kommer att ha stor glädje av. Tack!

Mats Linder


13 februari 2022

Kul med antikrundan. Mandrake också, har läst den innan. Tändsticksaskarna känner jag igen från en samling träaskar som jag kom över i tonåren. Tyvärr tog jag ur tändstickorna då min syster var liten och klåfingrig.

Johan Forsberg


30 januari 2022

Nu har jag tittar genom din sajt och jag måste säga att den blev perfekt! Som sagt, en toppensajt som jag kommer att besöka ofta!

Michael


28 januari 2022

Great work, I admire your industriousness!

Brian Collins


25 januari 2022

Vilken bra sajt, imponerande! Kollade på Illustrerade klassiker.

Leif Åhlund


22 januari 2022

Oj vad roligt att du har en sajt om serietidningar 😀👍

Anders


12 januari 2022

Jag älskar din sajt!!! Vad roligt att bli hänvisad till en svensk sida, vad man än söker efter… Jag gillar allt du har!

Michael Sergej Helgesson


6 januari 2022

Tack för en matnyttig och välskriven sida!

Tomas Ljung

Tillbaka till toppen av sidan


2021

December

21 december 2021

Gillar din sida mycket.

Tom


19 december 2021

Jag brukar gå in och läsa ibland.

Kalle

Tillbaka till toppen av sidan


November

30 november 2021

Din sajt är SUPERBRA!!! Så fort jag läser en serie i t ex de gamla Comics-albumen, hittar jag alla fakta jag behöver här hos dig! Tusen tack för en trevlig och lättläst sajt!

Okänd, via enkätsvar


23 november 2021

Spännande sajt!

Micke Engström


22 november 2021

Jag såg din sajt, mycket trevlig sida, med mycket info.

Tom


17 november 2021

Kul att surfa runt på din sida. Mycket intressant fakta och lätt att tiden flyger iväg.

Bengt Sollenby/Serieknodden


15 november 2021

Snygg hemsida.

Daniel


10 november 2021

Jag har tittat lite på din hemsida och du har gjort ett otroligt jobb. Hur mycket tid har du lagt ner, måste vara mycket? Hemsidan är hur som helst mycket intressant och upplysande.

Mats Boström


2 november 2021

Vad kul. Gick snabbt in och tjuvkikade. Bra jobbat och det verkar finnas mycket att upptäcka där.

Björn

Tillbaka till toppen av sidan


Oktober

29 oktober 2021

Det var en välfylld hemsida :).

Mikael


25 oktober 2021

Kul sida du har…kommer jag kolla mer på! 

Bonny


24 oktober 2021

👍

Jozef


11 oktober 2021

Snygg presentation av Veckans Serier-planscherna. Verkligen bra.

Björn Harnby


1 oktober 2021

Jättekul webbplats – kul för oss som läste serier – vad annars göra när det regnar. 

Curt Johansson

Tillbaka till toppen av sidan


September

20 september 2021

Jag köpte dina tryckta publikationer back in the days och för inte så jättelänge sedan upptäckte jag din webbsida, den är verkligen helt suveränt bra!

Jan-Ola


20 september 2021

Stort tack för ditt inlägg om författarna bakom Illustrerade Klassiker. Väldigt intressant. Mina grundläggande kunskaper och intresse för litteraturens klassiker kom till tack vare dessa serietidningar. Har läst många av dem både i serieform och som bok.

Åke


15 september 2021

Häftig sida! 👍

Robert


5 september 2021

Fasen vilken fin sida du har skapat… å vad bra att ngn lägger ner tid för kommande generationer! En stor eloge till dig… i all ära! 🙂 Roligt!

Daniel

Tillbaka till toppen av sidan


Sommaren 2021

22 augusti 2021

Vad spännande!

Louise


18 augusti 2021

Rogersmagasin är är ett underbart projekt.

Sture Hegerfors, president i Svenska Serieakademin


9 augusti 2021

Ah, spännande, blir nog till att sitta ner när tid finnes och läsa lite 🙂

Kalle


30 juli 2021

Kul – din penna är sannerligen flitig. När jag beaktar din välfyllda hemsida för serier så ser jag att du inte bara kommit ”en bit på väg”. Tjusigt! 🙂

Magnus Magnusson


26 juli 2021

Hej, Jätteintressant med din sajt, tittade lite på den.

Bitte


16 juli 2021

Hej hopp, Och tack för en riktigt potent och informativ sajt om serietidningar! Här hittade jag mycket om sådant jag kommer ihåg från 50 -och 60-talen!

Jan


4 juli 2021

Coolt 👍😃

Mattias


17 juni 2021

Mycket trevlig och informativ hemsida!

Emelie


10 juni 2021

Spännande sajt! Jag ska gå in och läsa på semestern 😊

Sabina


3 juni 2021

Mycket imponerande Web magasin/site du har.

Madeleine

Tillbaka till toppen av sidan


Våren 2021

24 maj 2021

Intressant sida du gjort om krigsserier.

Peter


23 april 2021

OJ, där fanns ju mycket av intresse att upptäcka. Har hittills inriktat mig på ”klassiker”-tidningarna. Verkligen ett imponerande resultat med information och dessa intressanta avbildningar av förlagor etc. Kommer att ägna mer tid på att ta del av allt intressant som fanns där.

Arne


16 mars 2021

Tack för en intressant sida! 

Nisse


6 mars 2021

Kul att du gjort en hemsida om Höken, jag läste serien i div tidningar i slutet av femtiotalet.

Thomas

Tillbaka till toppen av sidan


Vintern 2020-21

3 mars 2021

Fan, du är bra!

Olle Dahllöf


14 februari 2021

Vilken imponerande hemsida du har om serietidningar, väldigt roligt att titta i.
Synd att dagens ungdom inte har samma intresse nu för tiden av tidningar, det finns så mycket annat nu.

Marianne


6 januari 2021

Trevligt sida du har 👍

Lundgren Sköld

Tillbaka till toppen av sidan


2020

16 oktober 2020

Har kollat din hemsida. Inser att det finns en hel värld av kunskap att upptäcka! 

Emma


5 september 2020

Kul med sliten. Ska titta lite.

Christian Wallin


31 augusti 2020

Fin webbsajt!!

Sven


25 juli 2020

Webplatsen blir bättre och bättre!

Olle


22 juli 2020

Vilket otroligt jobb du lägger ner! Imponerande!

Anita


26 februari 2020

Hej, tack för en väldigt fin sida!

Jens Jakobsson

Tillbaka till toppen av sidan


2019

7 augusti 2019

Fortsatt imponerad av dina sidor. Mycket info.

Björn Harnby


10 juli 2019

Avancerat! Det var länge sedan någon orkade göra en serie-hemsida, det är kul läsning.

Thomas E/Seriesam


6 juli 2019

Mycket bra och intressant hemsida om de goda gamla serietidningar från förr.

Jean Schröder

Tillbaka till toppen av sidan


Lämna gärna själv ett eget omdöme. Omdömen kan lämnas antingen genom att använda kontaktformuläret nedan eller i kommentera-fältet nederst på sidan.

Tillbaka till toppen av sidan


Ett urval källor:
Seriewikin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.