Omdömen

Det har kommit en del positiva omdömen om denna webbplats, vilket är mycket glädjande och för vilket jag är mycket tacksam. Nedan följer några av dem.

Beräknad läsningstid: 5 minuter

Ett urval källor

Omdömen om webbplatsen rogersmagasin.com
Webbplatsen rogersmagasin.com får omdömen.

2019 | 2020 | 2021 | 2022


2022

25 januari 2022

Vilken bra sajt, imponerande! Kollade på Illustrerade klassiker.

Leif Åhlund


22 januari 2022

Oj vad roligt att du har en sajt om serietidningar 😀👍

Anders


12 januari 2022

Jag älskar din sajt!!! Vad roligt att bli hänvisad till en svensk sida, vad man än söker efter… Jag gillar allt du har!

Michael Sergej Helgesson


6 januari 2022

Tack för en matnyttig och välskriven sida!

Tomas Ljung


2021

December

21 december 2021

Gillar din sida mycket.

Tom


19 december 2021

Jag brukar gå in och läsa ibland.

Kalle

Tillbaka till toppen av sidan


November

30 november 2021

Din sajt är SUPERBRA!!! Så fort jag läser en serie i t ex de gamla Comics-albumen, hittar jag alla fakta jag behöver här hos dig! Tusen tack för en trevlig och lättläst sajt!

Okänd, via enkätsvar


23 november 2021

Spännande sajt!

Micke Engström


22 november 2021

Jag såg din sajt, mycket trevlig sida, med mycket info.

Tom


17 november 2021

Kul att surfa runt på din sida. Mycket intressant fakta och lätt att tiden flyger iväg.

Bengt Sollenby/Serieknodden


15 november 2021

Snygg hemsida.

Daniel


10 november 2021

Jag har tittat lite på din hemsida och du har gjort ett otroligt jobb. Hur mycket tid har du lagt ner, måste vara mycket? Hemsidan är hur som helst mycket intressant och upplysande.

Mats Boström


2 november 2021

Vad kul. Gick snabbt in och tjuvkikade. Bra jobbat och det verkar finnas mycket att upptäcka där.

Björn

Tillbaka till toppen av sidan


Oktober

29 oktober 2021

Det var en välfylld hemsida :).

Mikael


25 oktober 2021

Kul sida du har…kommer jag kolla mer på! 

Bonny


24 oktober 2021

👍

Jozef


11 oktober 2021

Snygg presentation av Veckans Serier-planscherna. Verkligen bra.

Björn Harnby


1 oktober 2021

Jättekul webbplats – kul för oss som läste serier – vad annars göra när det regnar. 

Curt Johansson

Tillbaka till toppen av sidan


September

20 september 2021

Jag köpte dina tryckta publikationer back in the days och för inte så jättelänge sedan upptäckte jag din webbsida, den är verkligen helt suveränt bra!

Jan-Ola


20 september 2021

Stort tack för ditt inlägg om författarna bakom Illustrerade Klassiker. Väldigt intressant. Mina grundläggande kunskaper och intresse för litteraturens klassiker kom till tack vare dessa serietidningar. Har läst många av dem både i serieform och som bok.

Åke


15 september 2021

Häftig sida! 👍

Robert


5 september 2021

Fasen vilken fin sida du har skapat… å vad bra att ngn lägger ner tid för kommande generationer! En stor eloge till dig… i all ära! 🙂 Roligt!

Daniel

Tillbaka till toppen av sidan


Sommaren

22 augusti 2021

Vad spännande!

Louise


18 augusti 2021

Rogersmagasin är är ett underbart projekt.

Sture Hegerfors, president i Svenska Serieakademin


9 augusti 2021

Ah, spännande, blir nog till att sitta ner när tid finnes och läsa lite 🙂

Kalle


30 juli 2021

Kul – din penna är sannerligen flitig. När jag beaktar din välfyllda hemsida för serier så ser jag att du inte bara kommit ”en bit på väg”. Tjusigt! 🙂

Magnus Magnusson


26 juli 2021

Hej, Jätteintressant med din sajt, tittade lite på den.

Bitte


16 juli 2021

Hej hopp, Och tack för en riktigt potent och informativ sajt om serietidningar! Här hittade jag mycket om sådant jag kommer ihåg från 50 -och 60-talen!

Jan


4 juli 2021

Coolt 👍😃

Mattias


17 juni 2021

Mycket trevlig och informativ hemsida!

Emelie


10 juni 2021

Spännande sajt! Jag ska gå in och läsa på semestern 😊

Sabina


3 juni 2021

Mycket imponerande Web magasin/site du har.

Madeleine

Tillbaka till toppen av sidan


Våren

24 maj 2021

Intressant sida du gjort om krigsserier.

Peter


23 april 2021

OJ, där fanns ju mycket av intresse att upptäcka. Har hittills inriktat mig på ”klassiker”-tidningarna. Verkligen ett imponerande resultat med information och dessa intressanta avbildningar av förlagor etc. Kommer att ägna mer tid på att ta del av allt intressant som fanns där.

Arne


16 mars 2021

Tack för en intressant sida! 

Nisse


6 mars 2021

Kul att du gjort en hemsida om Höken, jag läste serien i div tidningar i slutet av femtiotalet.

Thomas

Tillbaka till toppen av sidan


Vintern

3 mars 2021

Fan, du är bra!

Olle Dahllöf


14 februari 2021

Vilken imponerande hemsida du har om serietidningar, väldigt roligt att titta i.
Synd att dagens ungdom inte har samma intresse nu för tiden av tidningar, det finns så mycket annat nu.

Marianne


6 januari 2021

Trevligt sida du har 👍

Lundgren Sköld

Tillbaka till toppen av sidan


2020

16 oktober 2020

Har kollat din hemsida. Inser att det finns en hel värld av kunskap att upptäcka! 

Emma


5 september 2020

Kul med sliten. Ska titta lite.

Christian Wallin


31 augusti 2020

Fin webbsajt!!

Sven


25 juli 2020

Webplatsen blir bättre och bättre!

Olle


22 juli 2020

Vilket otroligt jobb du lägger ner! Imponerande!

Anita


26 februari 2020

Hej, tack för en väldigt fin sida!

Jens Jakobsson

Tillbaka till toppen av sidan


2019

7 augusti 2019

Fortsatt imponerad av dina sidor. Mycket info.

Björn Harnby


10 juli 2019

Avancerat! Det var länge sedan någon orkade göra en serie-hemsida, det är kul läsning.

Thomas E/Seriesam


6 juli 2019

Mycket bra och intressant hemsida om de goda gamla serietidningar från förr.

Jean Schröder

Tillbaka till toppen av sidan


Lämna gärna själv ett eget omdöme. Omdömen kan lämnas antingen genom att använda kontaktformuläret nedan eller i kommentera-fältet nederst på sidan.

Tillbaka till toppen av sidan


Ett urval källor:
Seriewikin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.