Din statistik blomstrar

Ibland får jag meddelande från publiceringsverktyget för min sajt (WordPress), när den säger ”din statistik blomstrar”. Det gör det när sajten är oftare än vanligt besökt. Och jag tolkar det som att innehållet är uppskattat.

Antal besök/besökare är redan uppe i nivå med hela 2022.​
Antal besök/besökare är redan uppe i nivå med hela 2022.

När jag får dessa meddelanden från WordPress står det: ”Din blogg, Rogers Seriemagasin, verkar få mer trafik än vanligt!”. Intressant just idag är att antalet besök/besökare nu är lika många, hittills i år, som det var hela förra året. Och det är ännu bara oktober.

Jag får ta tillfället i akt och tacka alla er som besöker sajten och tar del av dess innehåll. Och jag får särskilt tacka er som uttryckt er uppskattning, på sociala medier eller genom direkt kontakt med mig. En del av den respons jag får finns att läsa här på sajten under Omdömen.

För min del är det, förutom den positiva responsen från er, framförallt tre saker som gör att jag håller på med detta.

  • Dels får jag anledning och möjlighet att skriva om tecknade serier (och viss barnlitteratur) som intresserat mig under åren
  • Och jag får göra det med hjälp av webbteknik, vilket är både intressant och utmanande. I år har jag också börjat tillämpa lite AI, när jag skapar länkar till mina källor
  • Dessutom bjuder sajten mig att vara kreativ med bildlösningar och design/layout, vilket är belönande i sig

Så, kort sagt, tack alla webbesökare för att ni ger mig en givande tillvaro som pensionär under dagarna.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.